Nachádzate sa tu: Apartmány Tania - Liptov.  >  Zásady ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov - apartmány Tania

Transparentnosť a informovanie verejnosti o tom, ako sa používajú ich údaje, sú dva základné ciele nariadenia GDPR. Všeobecné nariadenie EÚ o ochrane údajov (GDPR) je prvým krokom k tomu, aby občania a obyvatelia EÚ mali väčšiu kontrolu nad tým, ako ich údaje používajú organizácie.

Oznámenie o ochrane osobných údajov je verejný dokument od organizácie, ktorý vysvetľuje, ako táto organizácia spracúva osobné údaje a ako uplatňuje zásady ochrany údajov. Články 12, 13 a 14 nariadenia GDPR poskytujú podrobné pokyny na vytvorenie oznámenia o ochrane osobných údajov s dôrazom na ich ľahkú pochopiteľnosť a prístupnosť.

emailový kontakt
obývacia izba apartmánov na Liptove - Tania
Ďalšie odkazy

Naše zásady ochrany osobných údajov spoločnosti

Tieto zásady ochrany osobných údajov vysvetlia, ako naša organizácia používa osobné údaje, ktoré od vás zhromažďujeme, keď používate našu webovú stránkua a apartmány.

Zodpovedná osoba za zhromažďovanie osobných údajov: Juraj Mikuláš +421918932636.

Témy:
  • Aké údaje zhromažďujeme?
  • Ako zhromažďujeme vaše údaje?
  • Ako použijeme vaše údaje?
  • Ako ukladáme vaše údaje?
  • Marketing
  • Aké sú vaše práva na ochranu údajov?
  • Čo sú to súbory cookie?
  • Ako používame cookies?
  • Aké typy súborov cookie používame?
  • Ako spravovať vaše cookies
  • Zásady ochrany osobných údajov iných webových stránok
  • Zmeny v našich zásadách ochrany osobných údajov
  • Ako nás kontaktovať
  • Ako kontaktovať príslušné orgány

Aké údaje zhromažďujeme?

Naša spoločnosť zhromažďuje nasledujúce údaje:
  • Osobné identifikačné údaje (meno, e-mailová adresa, telefónne číslo atď.)
  • Monitorovanie kamerami okolie domu

Ako zhromažďujeme vaše údaje?

Priamo poskytujete našej spoločnosti väčšinu údajov, ktoré zhromažďujeme. Zhromažďujeme údaje a spracovávame ich, keď:
  • Zaregistrujte sa online alebo objednajte akýkoľvek z našich produktov alebo služieb.
  • Dobrovoľne vyplíňte zákaznícky prieskum alebo poskytnete spätnú väzbu na ktorejkoľvek z našich diskusných fór alebo prostredníctvom e-mailu.
  • Používate alebo prezerate našu webovú stránku pomocou súborov cookie vášho prehliadača.
  • Poskytujete osobné údaje do knihy hostí, ktorú musíme viesť podľa zákona.
  • Monitorujeme okolie domu kamerovým systémom.
Naša spoločnosť môže tiež získať vaše údaje nepriamo z nasledujúcich zdrojov:
  • Žiadne zdroje

Ako použijeme vaše údaje?

Naša spoločnosť zhromažďuje vaše údaje, aby sme mohli:
  • Spracovať vašu objednávku alebo spravovať váš účet.
  • Pošleme vám e-mailom špeciálne ponuky na ďalšie produkty a služby, o ktorých si myslíme, že by sa vám mohli páčiť, ak vyjadríte súhlas.
  • Poskytneme osobné udaje z knihy hostí alebo kamerového systému štatnym uradom, ktoré ich môžu používať (polícia, obecný úrad).
Ak súhlasíte, naša spoločnosť bude zdieľať vaše údaje s našimi partnerskými spoločnosťami, aby vám mohli ponúkať svoje produkty a služby.
  • Airhelp.com – affiliate program, Skyscanner
Keď naša spoločnosť spracuje vašu objednávku, môže odoslať vaše údaje úverovým referenčným agentúram a tiež použiť výsledné informácie od nich, aby sa zabránilo podvodným nákupom.

Ako ukladáme vaše údaje?

Naša spoločnosť bezpečne ukladá vaše údaje na cloudove zabezpečené úložiska dát. Záznamy z kamerového systému sú uložené na HDD monitorovacieho zariadenia (neposielajú sa prostredníctvom internetu). Naša spoločnosť uchová váše osobné údaje po dobu 2 rokov. Po uplynutí tohto časového obdobia odstránime vaše údaje do 1 roka.

Marketing

Naša spoločnosť by vám chcela poslať informácie o našich produktoch a službách, o ktorých si myslíme, že by sa vám mohli páčiť, ako aj o našich partnerských spoločnostiach.
  • Žiadne partnerské spoločnosti nebudú dostávať vaše údaje.
Ak ste súhlasili so zasielaním marketingu, môžete sa kedykoľvek odhlásiť neskôr. Máte právo kedykoľvek zabrániť našej spoločnosti v tom, aby vás kontaktovala za účelom marketingu alebo poskytnutia vašich údajov iným členom skupiny našej spoločnosti. Ak si už neželáte byť kontaktovaný pre marketingové účely, kontaktujte nás.

Aké sú vaše práva na ochranu údajov?

Naša spoločnosť by sa chcela uistiť, že ste si plne vedomí všetkých svojich práv na ochranu údajov. Každý používateľ má nárok na: Právo na prístup - Máte právo požadovať od našej spoločnosti kópie vašich osobných údajov. Za túto službu vám môžeme účtovať malý poplatok.
Právo na opravu - Máte právo požadovať od našej spoločnosti opravu akýchkoľvek informácií, ktoré považujete za nepresné. Máte tiež právo požiadať našu spoločnosť o doplnenie informácií, ktoré považujete za neúplné.
Právo na vymazanie - Máte právo požadovať, aby naša spoločnosť za určitých podmienok vymazala vaše osobné údaje.
Právo na obmedzenie spracovania - Máte právo požadovať, aby naša spoločnosť za určitých podmienok obmedzila spracovanie vašich osobných údajov.
Právo namietať proti spracovaniu - Máte právo namietať proti spracovaniu vašich osobných údajov našou spoločnosťou za určitých podmienok.
Právo na prenosnosť údajov - Máte právo požadovať, aby naša spoločnosť za určitých podmienok poskytla údaje, ktoré sme zhromaždili, inej organizácii alebo priamo vám.

Ak pošlete žiadosť, máme jeden mesiac na to, aby sme vám odpovedali. Ak chcete využiť ktorékoľvek z týchto práv, kontaktujte nás na našom e-maile:

Zavolajte nám na: +421918932636
Alebo nám napíšte: jurajmikul@gmail.com

Cookies

Cookies sú textové súbory umiestnené do vášho počítača na zhromažďovanie štandardných informácií internetového denníka a informácií o správaní návštevníkov. Keď navštívite naše webové stránky, môžeme od vás automaticky zhromažďovať informácie prostredníctvom súborov cookie alebo podobnej technológie. Ďalšie informácie nájdete na allaboutcookies.org.

Ako používame cookies?

Naša spoločnosť používa súbory cookie rôznymi spôsobmi, aby zlepšila vašu skúsenosť s našou webovou stránkou, vrátane:
  • Vaše prihlásenie
  • Pochopenie toho, ako používate našu webovú stránku

Aké typy cookies používame?

Existuje niekoľko rôznych typov súborov cookie, avšak naša webová stránka používa:
  • Funkčnosť - Naša spoločnosť používa tieto cookies, aby sme vás na našom webe rozpoznali a zapamätali si vaše predtým vybrané preferencie. Môže ísť o to, aký jazyk uprednostňujete, a polohu, v ktorej sa nachádzate. Používa sa kombinácia súborov cookie prvej a tretej strany.
  • Reklama - Naša spoločnosť používa tieto súbory cookie na zhromažďovanie informácií o vašej návšteve našich webových stránok, obsahu, ktorý ste si prezerali, odkazov, ktoré ste sledovali, a informácií o vašom prehliadači, zariadení a vašej IP adrese. Naša spoločnosť niekedy zdieľa niektoré obmedzené aspekty týchto údajov s tretími stranami na reklamné účely. Môžeme tiež zdieľať online údaje zhromaždené prostredníctvom súborov cookie s našimi reklamnými partnermi. To znamená, že keď navštívite inú webovú stránku, môže sa vám zobrazovať reklama na základe vašich vzorov prehliadania na našej webovej stránke.
Dvoležité:
  • _AntiXsrfToken - Obsahuje jedinečné ID, ktoré sa kontroluje pri každej žiadosti o web, aby sa zabránilo falošným požiadavkám.
  • ASP.NET_SessionId - Zachováva stav relácie návštevníka pri žiadostiach o stránku.
Štatistické:
  • _ga - Registruje jedinečné ID, ktoré sa používa na generovanie štatistických údajov o tom, ako návštevník používa webovú stránku.
  • Collect - Používa sa na odosielanie údajov do služby Google Analytics o zariadení a správaní návštevníka. Sleduje návštevníka naprieč zariadeniami a marketingovými kanálmi.
Marketingové:
  • ads/ga-audiences - Používa sa v službe Google AdWords na opätovné zapojenie návštevníkov, u ktorých je pravdepodobné, že prevedú na zákazníka na základe online správania sa návštevníka na rôznych webových stránkach.
Neklasifikované:
  • PAPCookie_Imp_5bf25ac6 – Unclassified (poskytovateľ: postaffiliatepro.com)

Ako spravovať cookies

Svoj prehliadač môžete nastaviť tak, aby neprijímal súbory cookie, a vyššie uvedená webová stránka vám poradí, ako z vášho prehliadača súbory cookie odstrániť. V niektorých prípadoch však niektoré naše webové stránky nebudú môcť vo výsledku fungovať.

Zásady ochrany osobných údajov iných webových stránok

Webová stránka našej spoločnosti obsahuje odkazy na iné webové stránky. Naše zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú iba na našu webovú stránku, takže ak kliknete na odkaz na inú webovú stránku, mali by ste si prečítať ich pravidlá ochrany osobných údajov.

Zmeny v našich zásadách ochrany osobných údajov

Naša spoločnosť pravidelne sleduje svoje zásady ochrany osobných údajov a umiestňuje akékoľvek aktualizácie na túto webovú stránku. Tieto pravidlá ochrany osobných údajov boli naposledy aktualizované 24. jún 2021.

Ako nás kontaktovať

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa zásad ochrany osobných údajov našej spoločnosti, údajov, ktoré o vás vedieme, alebo ak by ste chceli uplatniť niektoré zo svojich práv na ochranu údajov, neváhajte nás kontaktovať.

Pošlite nám e-mail na adresu: jurajmikul@gmail.com
Zavolajte nám: +421918932636
Alebo nám napíšte na: Apartmany Tania, Iľanovská cesta 521, Závažná Poruba, 03202

Ako kontaktovať príslušný orgán

Ak chcete nahlásiť sťažnosť alebo ak máte pocit, že naša spoločnosť nevyriešila vaše obavy uspokojivým spôsobom, môžete sa obrátiť na kanceláriu informačného komisára.

Email: statny.dozor@pdp.gov.sk
Adresa: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27

 

Mohli by vás zaujímať nasledovné informácie:
Mapa Stránky   |   RDF zdroje webu   |   novinky webu - novinky webu   |   Nízke Tatry   |   Tatranské penzióny   |   Hotely v Tatrách   |   Rekreácia v obciach Tatier   |   Dovolenka v obciach Liptov   |   Zásady ochrany - GDPR

© Copyright 2011 Všetky Práva Vyhradené - www . ubytovanie - tatry . net